Riekstu bezē zemeņu kūkas recepte + VIDEO

by - ceturtdiena, jūnijs 16, 2016



You May Also Like

6 komentāri

  1. Mmmm... Izskatās lieliski! Rīt cepšu torti, un gribu ielikt vienu bizē kārtu. Bet...Gribu lūgt padomu. Vai ābolu etiķa vietā varu izmantot vīģu vai mango etiķi? Un vai gaiši brūnā mitrā cukura vietā varu izmantot tumšo mitro cukuru, bet samazinot cukura proporcijas? Paldies par iedvesmu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja etiķim ir ļoti izteikta garša tas īsti labi nederēs. Tumši brūnais mitrais cukurs derēs, bet tad bezē būs dies gan brūna krāsa. Tam būs ļoti īpaša garša. Ja šo cukuru vēlas izmantot, tad drošāk būtu, ja ~puse cukura būtu parastais, bet otra puse - tumši brūnais mitrais. Tad bezē nebūs tik ļoti brūns un nebūs tik specifiska garša!

      Dzēst
  2. Sveika, Betij! Šodien pat izmēģināšu Tavu bezē recepti. Izskatās tik kārdinoši!
    Kāds Tev ir mikseris? Vai ir gana labs Taviem brīnumiem? Patreiz esmu meklējumos un gribu labu nopurkt ar pirmo reizi😉

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Man ir "Sage scraper mixer pro" mikseris, ar kuru esmu ļoti ļoti apmierināta. Arī es biju laba miksera meklējumos, izvēlējos šo, taču Latvijā to dabūt nevarēja, tāpēc pasūtīju internetā. Ja pirktu Latvijā, es noteikti izvēlētos Kenwood Kmix vai Kenwood Chef vai Major (pa lielam atšķiras tikai izmērs) . Kmixam ir skaistāks dizains, bet Chef un Major ir ļoti daudz noderīgu aksesuāru, kurus var atsevišķi nopirkt! Katrā ziņā, es ieteiktu papētīt Kenwood mikserus, jo noteikti vari atrast kādu, kas tev būtu vispiemērotākais!

      Dzēst
  3. Nu kolosāli! Sirsnīgs Paldies par padomu! Kenwood - labs! Tik ātru atbildi.... Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  4. Betija! Paldies par recepti! Uzcepu mazos bezē cepumus pec šīs receptes! Lieliski! Gardi! Un krāsnī uzvedās kā pieklājas😉
    Un cepot atcerējos, ka virtuļus, kuri ļļļoooti garšo jaunākajam dēlam, arī cepu pēc Tavas receptes. No Ievas Virtuves.
    Tā tik turpināt! Lai izdodas!
    Sirsnīgs Paldies no manis, dēliem Ernesta un Rūdolfa! 😉

    AtbildētDzēst